Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tag med på menighedslejr 27.-29. januar

Tag med på menighedslejr 27.-29. januar
Udgivet ons d. 16. nov 2022, kl. 13:43
Ukategoriseret

I den sidste weekend i januar tager vi, på tværs af alle kirkens fællesskaber, på menighedslejr til Hvidekilde Lejrcenter i Nordsjælland.

Den årlige menighedslejr nærmer sig og er for alle, store som små, der ønsker eller har en tilknytning til fællesskaberne i Kingos Kirke. Menighedslejren giver os mulighed for at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs - lige fra børneklubben til onsdagsfællesskabet m.fl.

Lejren går igen til det hyggelige Hvidekilde Lejrcenter i Nordsjælland. Der vil være planlagte aktiviteter henvendt til henholdsvis børn og voksne, og derudover vil der være masser at tid til snak og leg og ikke mindst skønne naturoplevelser, som området omkring lejren lægger op til.  

Se programmet for hele weekenden i infohæftet om lejren her.

Praktisk information

Tid og sted: 27.-29. januar 2023. Hvidekilde Lejrcenter, 3200 Helsinge

Pris: Voksne: 300 kr., Børn (6-15 år): 150 kr., Familie: max-pris 750 kr. Kun lørdag: Voksne: 200 kr., Børn: 100.

Tilmelding: Senest 11. januar på mail: tanja.vilrik@gmail.com. 

Skriv i mailen dit fulde navn, antal voksne og børn, om du/I deltager i hele lejren eller kun lørdag, samt hvem du/I ønsker at overnatte med. Skriv her også, om du/I ønsker at benytte den fælles gratis transport frem og tilbage med bus. Bussen afgår fredag kl. 16.30 fra Kingos Kirke. Husk at informere om særlige kosthensyn også.

Betaling: Betales senest 11. januar på kirkekontoret eller til kontonummer: 1551 2920019032. Skriv ”Lejr + dit navn” i tekstfeltet ved overførsel. 

Menighedslejren er arrangeret af Kingos Kirkes Menighedssamfund.