Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kingos Kirke søger tenorsanger - ansøgningsfrist 1. oktober

Kingos Kirke søger tenorsanger - ansøgningsfrist 1. oktober
Udgivet ons d. 13. sep 2023, kl. 14:15
Ukategoriseret

Kingos Kirke på Nørrebro søger tenor til kirkekor. Stillingen ønskes besat den 1. november eller snarest derefter.

Vi søger en sanger med en smuk, klassisk skolet stemme, som kan indgå i vores faste kvartet og gerne bære en solistisk stemme. Det er vigtigt, at du er en god nodelæser, sikker i din stemme og at du behersker en god tekstudtale på dansk.

Kingos Kirke har gudstjenester med en flot liturgi og et højt musikalsk niveau. Vi er ambitiøse, og vi har et godt og hyggeligt fællesskab om arbejdet. Kirken har en stor og velsyngende menighed, som værdsætter god musik til gudstjenesten.

Kirkekoret medvirker ved højmessen kl. 10 på søn- og helligdage med korprøve kl. 9.20. Derudover er der er i gennemsnit 4 hverdagsgudstjenester månedligt, som fordeles efter en turnusordning, foruden de kirkelige handlinger. Koret udvides til dobbeltkvartet på større helligdage, og der er mulighed for at synge solistisk samt for at deltage i korprojekter. Stillingen giver også mulighed for stor fleksibilitet i arbejdet.

Aflønning sker pr. tjeneste efter taksterne:
Højmesser: 720 kroner
Hverdagsgudstjenester: 440 kroner
Kirkelige handlinger: 400 kroner.
Herudover ydes et fast månedligt løntillæg på 400 kr. og yderligere tillæg for solistisk medvirken. En månedsløn ligger i gennemsnit på omkring 6000 kroner for gudstjenester og kirkelige handlinger. Der er desuden mulighed for at tjene mere ved deltagelse i projekter. Der gives 12,5 % af lønnen i feriepenge.

Send ansøgning og CV til mail tbh@km.dk senest søndag den 1. oktober 2023. Foresyngning og samtaler afholdes i ugerne 40 og 41 i Kingos Kirke, Bragesgade 35, 2200 København N. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte organist Troels Brøgger Hansen på 30 33 70 71 / tbh@km.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.