Udgivet tor d. 23. feb 2023, kl. 10:52

Vi søger tenorsanger til vores kirkekor. Stillingen ønskes besat 1. maj.

Vi søger en sanger med en smuk, klassisk skolet stemme, som kan indgå i vores faste kvartet og bære en solistisk stemme. Det er vigtigt, at du er en god nodelæser, sikker i din stemme og at du behersker en god tekstudtale på dansk.

Kingos Kirke har gudstjenester med en flot liturgi og smagfulde motetter, og vi sætter et hyggeligt kormiljø højt. Kirken har desuden en stor menighed, som værdsætter det høje musikalske niveau.

Kirkekoret medvirker ved højmessen kl. 10 på søn- og helligdage med korprøve kl. 9:20. Derudover er der er i gennemsnit 4 hverdagsgudstjenester månedligt, som fordeles efter en turnusordning, foruden de kirkelige handlinger. Koret udvides til dobbeltkvartet på større helligdage, og der er mulighed for at synge solistisk samt for at deltage i korprojekter. Stillingen giver også mulighed for stor fleksibilitet i arbejdet.

Aflønning sker pr. tjeneste efter taksterne:
Højmesser: 720 kr.
Hverdagsgudstjenester: 440 kr.
Kirkelige handlinger: 400 kr.

Herudover ydes et fast månedligt løntillæg på 400 kr. og yderligere tillæg for solistisk medvirken. En månedsløn ligger i gennemsnit på omkring 6000 kr. Der gives desuden 12,5 % af lønnen i feriepenge.

Send ansøgning og CV til mail tbh@km.dk senest søndag den 19. marts. Foresyngning og samtaler afholdes i ugerne 12 og 13 i Kingos Kirke, Bragesgade 35, København N. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til organist Troels Brøgger Hansen på  30 33 70 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kategorier Ukategoriseret