Udgivet af Anne Sofie Gärtner, tor d. 14. maj 2020, kl. 19:44

Vi har modtaget retningslinjerne for genåbningen, foretaget opmåling af alle kirkens lokaler og lavet beregninger på hvor mange og hvordan vi kan være her, så vi trygt kan ses igen. Da samvær fortsat er omfattet er restriktioner vil vores gudstjenester og aktiviteter foregå med reduceret antal. Helt konkret vil det sige, at vi må være 37 personer i kirken, 32 personer i store sal og 15 i lille sal. Derfor vil der være 2 gudstjenester både på søn og helligdage og onsdagscafé/spisning bliver i store sal og lille sal, hvis nødvendigt. 18-gudstjeneste bliver, som vi plejer.

Dermed er dørene åbne fra denne uge.

Hvis deltagerantallet overstiger 37 personer ved gudstjenester kl. 10 på søn og helligdage kan man nyde en kop kaffe i store sal, mens man venter på gudstjenesten kl. 11.15.

Velkommen til jer alle!

Kategorier Ukategoriseret