×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 22. februar 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

”Lovsangsaften ”Fra mørket mod lyset”.

Lørdag den 22. februar kl. 19.30-20.30 åbner kirken dørene til en lovsangsaften med teamet ”Fra mørket mod lyset”. Vi træder ud af en mørk tid mod lysere stunder, hvor alt det, der lå gemt under jorden, begynder at spire og gro for snart at bryde ud i et spil af farver i naturen. I menneskelivet kan mørket i perioder snige sig ind i vores liv. Bibelens budskab om Jesus som det evige lys kan bringe trøst og håb ind og jage mørket på flugt. Det er befriende, og det er livsbekræftende. Sangene vil denne aften tage udgangspunkt i disse temaer og danne rammen om fordybelse og bøn. Vi glæder os til at se så mange som muligt. Vel mødt!”

 ”Vi i lovsangsteamet i Kingos Kirke glæder os til at synge sammen med jer på lørdag den 22. februar kl. 19.30. Nogle af sangene vil måske være nye for nogen af jer, så her er et link til nogle af sangene, som I kan gå og lytte til frem til lørdag.

 FS 4, nr. 23: Når jeg kæmper gennem storme: https://www.youtube.com/watch?v=t6lDXAlyZ7E (bemærk, den er på engelsk – vi synger den på dansk)

FS 4, nr. 38: Elske som dig: https://www.youtube.com/watch?v=60uVkGXRkbM

FS 3, nr. 137: Kære fader: https://www.youtube.com/watch?v=tzMaXOEVlOI

Medvirkende
Susanne Harstad