Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Salmerytmik

Salmerytmik er en hyggelig eftermiddagsstund for små børn og deres voksne med sang og bevægelse, rytmik, bibelfortælling og lystænding m.m. Det foregår i Kingos Kirkes hyggelige lokaler på Jagtvej (127 st.) og holdet henvender sig fortrinsvis til børn mellem 1 og 4 år.

Til salmerytmik får I en indholdsrig og hyggelig tid sammen, og det er samtidig en god mulighed for at stimulere sin musikalitet og få inspiration til sang med sit barn derhjemme.

Salmerytmik løber 6 mandage kl. 16.30-17.15 i efteråret 2023 fra d. 4. september til og med d. 9. oktober. Der er mulighed for drop-in fra kl. 16.10-16.30 hver gang med kaffe, snacks og hygge.  

Deltagerbetaling er 100 kroner for en sæson. Hvis man deltager med flere børn skal man lave en separat tilmelding på hvert af børnene. Prisen for deltagelse er dog pr. familie og ikke pr. barn.

Sang, fagter og fortællinger

I Salmerytmik bygger vi videre på elementer, som børnene har mødt allerede, hvis de har gået til babysalmesang og/eller Legestue i Kingos Kirke. Det er dog ikke en forudsætning at have deltaget i de aktiviteter, for at kunne deltage i Salmerytmik.

Til Salmerytmik synger vi sange og salmer med bevægelse og fagter, leger med rasleæg, og sæbebobler samt tænder lys, mens børnene møder små fortællinger fra biblen.

Eftermiddagen sluttes af med en rolig meditativ seance så alle kan forlade salmerytmik med en dejlig ro i kroppen, inden man skal hjem til aftensmaden.

Tilmeldingen for efteråret 2023 er lukket. Hold øje med hjemmesiden eller Facebook i slutningen af året for tilmelding i foråret 2024. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for børnefamilier, som indeholder nyheder om børneaktiviteter i kirken, hvor vi også minder om tilmelding til børnehold. 

Yderligere oplysninger kan fås ved karrésekretær Camilla på mail: cva@km.dk